Projecten

Project: Try-out Stadsschouwburg Utrecht 29 november

Twee dj’s, een sound designer, een klassieke zanger en een regisseur gaan met elkaar op reis. Ze maken een reis die opera zal herdefiniëren. Hun doel is duidelijk, hoe de reis zal verlopen weten ze nog niet precies. Eén ding is zeker; het belooft een avond vol met elektronische beats en prachtige zang te worden, in een mysterieuze regie.

Een groep jonge makers start een nieuw muziektheatergezelschap, genaamd Technopera, waarmee ze opera toegankelijk willen maken voor een brede doelgroep. Beleef de lancering van Technopera op het toneel van de Douwe Egbertszaal in deze spannende try-out. Geniet van een drankje terwijl regisseur Dolf van Langelaar je meeneemt in dit verhaal en je het resultaat van het eerste gedeelte van hun reis laat zien. Na de try-out word je uitgenodigd om je ervaringen te delen met de makers. Klik hier voor de kaartverkoop.

concept en regie: Dolf van Langelaar, muziek: Kardi Paseyan (Milan van Keulen, Joost van Vlimmeren), zang: Maayan Licht, sound design: Charley McNelly, Muzikale leiding: Ben Weishaupt, productie: Manouk Martens, met dank aan: Willy Verkuil, Morgane van Liere, Floris Blom, Sabine Veenendaal, Less Goes e.a.